Qui som?

 

Som la Tànit Navarro i la Maria J. Aguilera, com a músics i docents, després de vivenciar els beneficis que comporta fer música per l’ésser humà hem volgut ajudar i apropar la nostra mirada íntima a través de la música.

 

El projecte que hem creat consta d’un repertori propi vinculat a la vida, a l’essència, al motor del món: l’estima, les cures, l’estar present; amb ell cerquem sonoritats i paraules que provoquin la relaxació i el benestar a l’ oient.

 

La nostra finalitat és cuidar-los i proporcionar-lis tots els beneficis de l’escolta musical.

 

 

Maria J. Aguilera

Llicenciada en interpretació de la Guitarra al Conservatori del Liceu de Barcelona, compagina la seva tasca com a intèrpret amb la seva dilatada activitat docent al Conservatori Professional de Música de Vic i de Terrassa on treballa com a professora de guitarra i directora d’orquestra. Ha format part de diverses agrupacions musicals, entre les quals destaquem el duet Zeffiretto i el projecte social Big Band Basket Beat.

 

En l’actualitat cursa el màster de musicoterapia en la escola superior de Música de Catalunya, és guitarrista i compositora del grup Núa, i cofundadora, guitarrista i compositora del projecte Cuida’m. També destaquem la publicació del seu conte solidari “Petites Meravelles” on narra les aventures de les seves filles prematures a l’hospital.

 

https://visualteaf.com/petites-meravelles/

http://aguileraavilamj.wixsite.com/misitio

 

 

Tànit Navarro

Cantant, compositora i terapeuta vocal. Creadora dels mètodes Voz esencial i Mamacanta. Té una llarga trajectòria com a cantant i actriu amb més de quinze anys d’experiència actuants a diverses companyies i grups de Catalunya, Espanya, Portugal i Chile. Combina la seva vessant artística amb la docència i la teràpia musical. Treballant majoritàriament amb col.lectius vulnerables i amb necessitats específiques (dones embarassades, infants, tercera edat o educació especial). És cofundadora, compositora i la veu del projecte Cuida’m.

 

http://www.tanitnavarro.com