Música per families

La música és el millor canal per l’aprenentatge dels petits, a partir de les melodies, els ritmes, les lletres i el moviment els més petits de la casa son capaços d’absorbir i integrar pautes i coneixements acompanyats per les seves famílies o cuidadors. Alhora que aprenen i estimulen els seus sentits, treballen la motricitat i gestionen les seves emocions.

 

“Quan vaig ser mare de bessones sovint les dues hem necessitaven individualment i era molt complicat de gestionar. Cantar va ser el recurs que em va salvar de la impotència i la frustració. El cant es va convertir en el meu millor aliat, les dues es relaxaven al escoltar la melodia, jo em sentia segura i amb el control de la situació alhora que em beneficiava perquè el cant cura a qui canta i a qui escolta. Avui dia les meves filles canten tot el dia i la música s’ha convertit en un canal de comunicació i canalització emocional molt important a casa. Ho recomano a tothom, estalvia moltes tensions innecessàries.”

 

El repertori que hem creat per aquest projecte es un cant a la vida: a l’amor, a les petites meravelles quotidianes, a la pau i l’alegria. Aquests són els valors que creiem haurien d’imperar, o si més no és el llegat que nosaltres com a artistes i mares volem deixar.

 

Si apropem aquest cançoner als infants perquè el facin seu, si la nostra música és converteix en un canal que faciliti la bona relació, si el nostre missatge arriba a molts nens…estem convençudes que haurem aconseguit el nostre objectiu: Més persones plenes d’amor, un món més just.

 

És per aquesta raó que oferim dos formats:

 

Format Concert:

  • Concert en família.

 

Format Taller:

  • Taller per a famílies.
  • Taller per professionals de l’educació infantil.

 

Tornar